FACILITETER

Hos VadehavsCamping har vi mange aktiviteter og faciliteter, som du kan benytte dig af, hvis du er gæst hos os.
Vi har pool, legeplads, opholdsstue og legerum.

KØKKEN

Der er to køkkener på pladsen, som begge er til fri afbenyttelse. Der findes kogeplader, håndvaske, ovne samt mikroovne. Der er køleskab i et køkken og fryser i et andet.

TOILETTER

Der er toiletter til fri afbenyttelse af campingpladsens gæster. Toiletbygninger er placeret to forskellige steder på campingpladsen. Her er også handicaptoilet, toilet til børn samt pusleplads.

BAD

Der er badefaciliteter placeret i to forskellige bygninger på campingpladsen.

OPHOLDSRUM

Der er et moderniseret opholdsrum med flere borde og stole, herunder sofa miljø samt tv.

TERRASSER

Der er en nyetableret terrasse midt på campingpladsen. Der er et større grillområde, samt mulighed for at sidde i det fri samt under tag og nyde maden på de placerede borde/bænke sæt.
Der er ligeledes en ny anlagt terrasse ved det andet køkken, samt i forlængelse heraf en terrasse i forbindelse med swimmingpoolen.  Der er således rig mulighed for at nyde naturen på de dejlige terrasser.

VASKEMASKINER/TØRRETUMBLER

Der vaskemaskine og tørretumbler på campingpladsen, som kan benyttes mod betaling.

WIFI

Der er nyetableret Wifi forbindelse over hele pladsen med flere access-points for at kunne  servicere alle campister med tilfredsstillende dækning samt hastighed.

SELVBETJENINGSSTANDER

Den primære mode at komme ind på pladsen foregår via vores selvbetjeningsstander, som findes i tjek in bygningen. Her kan en plads bestilles for en given periode. Her kan man ligeledes ændre på en igangværende booking. Standeren giver en kode, som giver adgang til campingpladsens bom system, samt øvrige faciliteter på campingpladsen.

TØMMEPLADS

Autocamperpladsen vadehavscamping byder på bortskaffelse af spildevand i bred rist. Tømning af toiletter ligeledes i rist med spuleslange. Der er mulighed for vandtilslutning mod betaling.

LEGEPLADS

Der er en udendørs legeplads til campingpladsens mindste gæster. Rutschebane, klatrevæg, gynger og ikke mindst en stor hoppepude.